Podcasts

Op zoek naar professionele podcast? De Booij Productions heeft een goed uitgeruste studio met ervaren audiotechnicus voor het opnemen en bewerken van podcasts. Onze podcasts zijn van hoge kwaliteit en zijn na opname volledig en direct te publiceren.
DBP_Podcasts_3

Waarom een podcast?

Streamen is de toekomst! Het aantal podcast luisteraars groeit elk jaar gestaag en om op te vallen moet een podcast van hoge audiokwaliteit zijn. Podcasts zijn namelijk een krachtige marketing tool voor merken, bedrijven en individuelen om te relateren met hun publiek. Mensen kiezen immers zelf om te gaan luisteren.
Met een podcast kan je daarom als geen ander de aandacht grijpen én vasthouden op een meeslepende manier. Podcasts passen daarnaast goed in onze drukke levens waar we op zoek zijn naar entertainment voor onderweg of in het uitvoeren van dagelijkse taken thuis.

Waarom podcasts bij De Booij Productions?

Door onze hoge kwaliteit podcasts wordt de audio gehoord én gevoeld. Daarmee wordt de doelgroep eenvoudig bereikt en uitgebreid. Ze zijn te beluisteren op diverse mobile devices en daardoor altijd toegankelijk. Of dit nu onderweg, op vakantie of tijdens het werk is.
De Booij Productions produceerde o.a. de WNL-podcast Cokevissers (NPO Radio 1) en 50 Stories for Tomorrow voor het International Literature Festival Utrecht (ILFU).

Audioproductie

Professionele en hoge kwaliteit mixing en mastering, sound design, voice-over, en muziekproductie.

Componeren

Impactvolle muziekcomposities die verhalen vertellen en mensen in beweging brengen.

Luisterboeken

Hoge kwaliteit audioboeken met uitgebreide aandacht voor zowel opname als post-productie.

Podcast laten opnemen?

Neem vrijblijvend contact op voor de vele mogelijkheden.