Luisterboeken

Op zoek naar hoge kwaliteit luisterboeken? De Booij Productions is een van de grootste en bekendste productiebedrijven voor professionele luisterboeken en levert voor o.a. Storytell.

Waarom een luisterboek?

Luisterboeken worden steeds populairder in het dagelijkse leven omdat ze geschikt zijn voor ieder moment, van onderweg tot thuis. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat het opnemen van informatie beter gaat via audio dan geschreven tekst.

Waarom luisterboek bij De Booij Productions?

Voorbeelden van geproduceerde luisterboeken voor het groter publiek zijn de Nederlandse versie van ‘Band of Brothers’ van Stephen Ambrose, ‘Bezeten stad’ van Stephen King, ‘Door het oog van de naald’ van Ken Follett, ‘Woud der verwachting’ van Hella Haasse, en alle audioboeken van Linda van Rijn.

Hoe gaan we te werk?

Na ontvangst van de opdracht vindt er eerst een voice casting plaats, waarbij we verschillende opties voor passende stemmen bij het verhaal of hoofdpersonage voorstellen. Na de gemaakte keuze voor de vertelstem gaan we direct aan de slag met de productie.

Door de korte lijntjes en snelle turnaround kunnen we op een hoog tempo luisterboeken produceren. Na opname wordt de audioproductie ge-edit en vindt er een kwaliteitscontrole plaats voor aflevering van het eindproduct.

De Booij Productions is door uitgebreide ervaring goed op de hoogte van de specifieke aanlever eisen van audioboek platformen en UDS ‘ready to publish’.
DBP_Audioboeken_2

Audioproductie

Professionele en hoge kwaliteit mixing en mastering, sound design, voice-over, en muziekproductie.
Impactvolle muziekcomposities die verhalen vertellen en mensen in beweging brengen.

Componeren

Impactvolle muziekcomposities die verhalen vertellen en mensen in beweging brengen.

Op zoek naar een professioneel geproduceerd luisterboek?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.