Componeren

Op zoek naar een muziekcompositie met impact? De Booij Productions componeert muziekstukken met een geheel eigen geluid die verhalen vertellen en mensen in beweging brengen.
DeBooijProductions_Componeren1

Waarom een compositie?

Audioproductie bevat alles wat met geluid te maken heeft, maar componeren is het specifiek schrijven van op maat gemaakte muziek in alle mogelijke stijlen. Een compositie van muziek wordt gebruikt voor het benadrukken van emoties of sfeer in een verhaal in o.a. speelfilms, bedrijfsfilms, producten en alles waar muziek een rol in speelt.

Waarom een compositie van De Booij Productions?

Hoe gaan we te werk?

Belangrijk vinden we dat de opdrachtgever bekend raakt met ons portfolio zodat onze sound past bij de wensen. Na overeenstemming vragen we eerst de briefing op en gaan we aan de slag met de kenmerken en wensen van de opdrachtgever.
We starten achter de piano met de creatie van een melodie en bijbehorende harmonie die zich uiteindelijk zullen uitbreiden tot de daadwerkelijke compositie. Vervolgens wordt een demo opgemaakt waarop feedback kan worden gegeven waarna het eindresultaat wordt uitgewerkt.
De Booij Productions componeren

Audioproductie

Professionele en hoge kwaliteit mixing en mastering, sound design, voice-over, en muziekproductie.
Impactvolle muziekcomposities die verhalen vertellen en mensen in beweging brengen.

Luisterboeken

Hoge kwaliteit audioboeken met uitgebreide aandacht voor zowel opname als post-productie.

Meer weten?